PALVELUJOHTAMISEN
JA PROJEKTIJOHTAMISEN TEKIJÖILLE TÖITÄ.

 

Sana Wakaru tulee japanista ja se tarkoittaa ymmärtämistä.

Oletko palvelujohtamisen tai projektijohtamisen ammattilainen jolla on ymmärrystä, innostusta ja asiantuntemusta?

Osaaminen ja taidot eivät katso ikää tai sukupuolta. Meitä kiinnostaa se missä haluat olla hyvä ja minkälaisista tehtävistä innostut?

 

PALKKAMALLI

Palkitseva palkkausmalli, joka mahdollistaa onnistumisen.

KOULUTUS

Wakarulaisena sinulla on mahdollisuus kehittyä ja sertifioitua.

TYÖTEHTÄVÄT

Ammattilaisille haastavia tehtäviä, joissa on mahdollista onnistua.

NÄKÖALA

Työskentely uuden teollisuuden sankareiden kanssa kehittää.

LÄHETÄ HAKEMUS - OTAMME SINUUN HETI YHTEYTTÄ

1. HAKEMUS &
YHTEYS


Lähetä hakemus ja otamme sinuun heti yhteyttä sopiaksemme haastattelusta ja testauksesta. Voit hakea meille vaikka vasta suunnittelisit uusia tehtäviä. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella.

2. HAASTATTELU &
TESTAUS


Haastattelun ja testauksen avulla ymmärrämme minkälaisia tehtäviä haet ja missä tehtävissä viihdyt ja kehityt. Meidän mielestämme tehtäviä saa ja tulee vaihtaa uran aikana. Meitä kiinnostaa erityisesti se missä haluat olla hyvä tulevaisuudessa.

3. TEHTÄVÄ &
TÖITÄ


Haemme sinulle parhaiten soveltuvan tehtävän toimeksiannoistamme. Tarvittaessa kerromme asiakkaillemme osaamisestasi ja voit kehittää osaamistasi valmennuspalveluidemme avulla. Tehtävien hakeminen loppuu kun töitä löytyy.

Lari Peltoniemi
lari.peltoniemi@wakaru.fi
+358 40 739 7989

Wakaru Consulting Oy on IT-palvelunhallinnan kehittämiseen ja IT projektien johtamiseen erikoistunut asiantuntija-palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme osaavia asiantuntijoita pidempiaikaisiin toimeksiantoihin.

WAKARU CONSULTING

Asiantuntijoita

AMMATTILAISEN PROFIILI

PALVELUJOHTAMISEN AMMATTILAINEN

Intohimosi voi olla palvelu, tietohallinto, digipalvelut tai palveluiden muotoilu. Olet kenties toiminut aikaisemmin vaativissa palvelujohtamisen kehittämisen, johtamisen tai asiantuntijan tehtävissä. Tulet toimeen erilaisissa tiimeissä ja keskustelet sujuvasti sekä liiketoiminnan että tietotekniikan ammatilaisten kanssa. Olet tottunut projektimaiseen ja ketterään työskentelyyn ja olet tutustunut nykyaikaisiin kehitysmenetelmiin. Tunnistitko nykyisen tai tulevan itsesi? Ota yhteyttä!


PROJEKTIJOHTAMISEN AMMATTILAINEN

Intohimosi voi olla ihmisten johtaminen, ketterät menetelmät, digipalvelut tai palveluiden kehittäminen. Olet kenties toiminut aikaisemmin vaativissa projektijohtamisen kotimaisissa tai kansainvälisissä, tehtävissä. Johdat mielelläsi erilaisia tiimejä ja keskustelet sujuvasti sekä liiketoiminnan että tietotekniikan ammatilaisten kanssa. Olet tottunut projektimaiseen ja ketterään työskentelyyn ja olet tutustunut nykyaikaisiin kehitysmenetelmiin. Tunnistitko nykyisen tai tulevan itsesi? Ota yhteyttä!


Webinaareilla saat kehitettyä osaamistasi helposti ja edullisesti

Alan kattavin webinaari tarjonta löytyy helposti yhdestä osoitteesta. Oppia.fi palvelusta löydät suuren määrän sekä ilmaisia, että maksullisia webinaareja. Rekisteröitymällä saat käyttöösi myös Oppia.fi Brighttalk-kanavan.


Ota yhteyttä


Jaakko
Kuosmanen

Toimitusjohtaja
Koulutuspalvelut

+358 40 728 5870
jaakko.kuosmanen@wakaru.fi


Petri
Kultaranta

Johtaja, Teknologiapalvelut
ja tapahtumat

+358 40 515 3007
petri.kultaranta@wakaru.fi


Lari
Peltoniemi

Toimitusjohtaja
Wakaru Consulting Oy

+358 40 739 7989
lari.peltoniemi@wakaru.fi


Petri
Väyrynen

Founder
Myynti ja markkinointi

+358 40 592 4448
petri.vayrynen@wakaru.fi